Vremenska linija

01

1997-DANAS TELEKOM SRBIJA AD

BUSINESS SOLUTIONS SPECIALIST - PRESALES
[stalan posao]
Telekom Srbija ad je vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu koja svojim korisnicima nudi široki spektar usluga iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, interneta, multimedijalnih servisa i prenosa podataka.

vremenska linija: Telekom Srbija ad
02

2001-2011 PANSYS GMBH

SALES REPRESENTATIVE AND ICT CONSULTANT
[dopunski rad]
Pansys GmbH je kompanija osnovana 1999. godine sa ciljem da svojim klijentima pruži profesionalni konsalting u obalasti digitalizacije u zdravstvu i uvođenja telemedicinskih sistema.

vremenska linija: Pansys GmbH
03

2006-DANAS PORTALIS

MANAGING LEADER
[freelance]
Portalis je moj neprofitni veb projekat koji je dobio naziv spajanjem reči PORTAL i inicijala mog prezimena i imena IS (Ilić Srđan). Reč je o nezavisnom projektu, svojevrsnom habu za kreativne ideje.

vremenska linija: Portalis
04

2015-DANAS PORTALIS EDITORIALS

EXECUTIVE EDITOR
[freelance]
PORTALIS EDITORIALS je brend mog veb projekta Portalis. Napravljen je u cilju izdvajanja mojih aktivnosti vezanih za vođenje online bloga SMART & CREATIVE LIFE i izdavanje PORTALIS digitalnog magazina i drugih publikacija.

vremenska linija: Portalis Editorials
05

2016-DANAS HËLLO

DESIGN AND PRODUCTION COORDINATOR
[freelance]
HËLLO je moj lični freelance brend u okviru veb projekta Portalis. Freelance usluge obuhvataju oblasti WEB DESIGN & DEVELOPMENT, DIGITAL MARKETING, GRAPHIC DESIGN & PHOTO SERVICES i CREATIVE CONSULTING.

vremenska linija: Hëllo

Radna biografija

Moja profesionalna karijera kao diplomiranog inženjera elektrotehnike (smer: računarska tehnika i informatika) traje već više od 20 godina. Od 1997. godine sam u stalnom radnom odnosu u Preduzeću za telekomunikacije Telekom Srbija ad, gde sam trenutno na poziciji Specijalista za poslovna rešenja u Službi za poslovna rešenja za velika preduzeća. Uporedo sa tim deo svoje radne karijere proveo sam na dopunskom radu u kompaniji Panasys GmbH kao predstavnik prodaje i IKT konsultant za područje Srbije, Bugarske i Severne Makedonije. Svoje freelance aktivnosti počev od 2006. godine obavljam preko ličnog veb projekta Portalis i njegovih brendova Portalis Editorials i Hëllo.

RADNA BIOGRAFIJA (PDF)

© Portalis. Sva prava zadržana | Dizajn baziran na šablonu preuzetom sa W3layouts